Καλωσήρθατε στη σελίδα μου.

Εδώ δημοσιεύω πρωτότυπα κείμενα που αφορούν κυρίως χώρες της πρώην ΕΣΣΔ. Ορισμένες φορές κάνω επιλεγμένες αναδημοσιεύσεις άλλων συντακτών, τηρουμένης πάντα της κείμενης νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Η δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, εκτός από την προβολή της προσωπικής μου δημοσιογραφικής δουλειάς έχει ως στόχο την καλύτερη γνωριμία του ελληνικού κοινού με την πραγματικότητα, την ιστορία και τους ανθρώπους χωρών όπως Ουκρανία, Καζακστάν, Γεωργία, Μολδαβία, Λευκορωσία κ.ά., που συνήθως δεν καλύπτονται από τα ελληνικά ΜΜΕ, ή καλύπτονται υπό το πρίσμα των ΜΜΕ της Ρωσίας ή των μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Ακόμα, παρέχω βοήθεια σε φορείς προαναφερόμενων χωρών προκειμένου να προβάλλουν τις θέσεις τους και να γνωστοποιήσουν τα ζητήματά τους στο ελληνικό κοινό. Παράλληλα, μέσω άλλων ιστοσελίδων και ΜΜΕ, προβάλλω σε αυτές τις χώρες τις θέσεις της Ελλάδας, τις παραδόσεις, την επικαιρότητα, τα προϊόντα, τις πολιτικές τις απόψεις κ.ά.  

Τα κείμενα που δημοσιεύω είναι α) προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας, β) απόψεις, δηλώσεις και πληροφορίες τρίτων ατόμων, οι οποίες αναφέρονται συνήθως σε εισαγωγικά, γ) δικές μου υποκειμενικές απόψεις και αναλύσεις που βασίζονται στη γνωριμία μου με το αντικείμενο και στην 20ετή μου πείρα ως δημοσιογράφου και δ) κείμενα τρίτων ατόμων.

Κώστας Ονισένκο


Για την καλύτερη επικοινωνία μας, προτείνω να γραφτείτε στις σελίδες μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook | YouTube | Twitter