Όταν θα σας το παίζει αριστερός ο Λάκης να του θυμίσετε το Ρ20

Ήταν αρχές του 2000, τα προηγούμενα χρόνια είχε πέσει το σιδηρούν παραπέτασμα και εκατομμύρια πρώην πολίτες της ΕΣΣΔ ξεχύθηκαν στον ελεύθερο καπιταλιστικό κόσμο για να φάνε. Μεταξύ αυτών και χιλιάδες κοπέλες που έπεσαν θύματα κυκλωμάτων τράφικινγκ, οργανωμένα από συμπατριώτες μαφιόζους και από ντόπιους νταβατζήδες και επίορκους μπάτσους. Ορισμένες ήξεραν εξαρχής ότι θα κάνουν πορνεία ωστόσο οι περισσότερες ξεγελάστηκαν απαντώντας σε αγγελίες για «σερβιτόρες», «ρεσεψιονίστ» κ.ά. και όταν ήρθαν στη «γη της επαγγελίας» τα κυκλώματα τις χτυπούσαν, τις έπαιρναν τα διαβατήρια, τις απειλούσαν και ορισμένες τις σκότωναν. Μάλιστα ανάμεσα στους νταβατζήδες κυκλοφορούσαν βίντεο με δολοφονίες κοριτσιών από τη Ρωσία ή την Ουκρανία, τα οποία έδειχναν στις άλλες κοπέλες για να πειθαρχούν.

Έτσι λοιπόν όλη η Ελλάδα (και όχι μόνο η Ελλάδα) γέμισε «φτηνό κρέας» και ο κάθε σαπιοκοιλιάς 50αρχης μπορούσε να γαμήσει μια 18χρονη δυστυχισμένη κοπέλλα, η οποία είχε δραπετεύσει από μια κόλαση για να έρθει σε μια άλλη. Σε αυτό το σύστημα όλοι έκαναν «τη δουλειά τους». Οι κοπέλες υπέφεραν, τα κυκλώματα πλούτιζαν, οι «οικογενειάρχες» γαμούσαν. Υπήρχε και ο Λάκης, ο οποίος αποφάσισε όλο αυτό να το κάνει «τέχνη». Και έβγαλε μια ταινία με ένα ρομαντικό οικογενειακό στόρι, στο οποίο ένας «άντρας» σε κρίση μέσης ηλικίας δεν μπορεί να γαμήσει τη γυναίκα του επειδή την έχει σκυλοβαρεθεί και έτσι καταφεύγει στον γιατρό Ρ20 που, στον καλλιτεχνικό κόσμο του Λάκη, μεταφράζεται ως «Ρωσίδα 20 χρονών».

Πάμε άλλη μια φορά. Ένας βαριεστημένος μεσοαστός καταφεύγει στις υπηρεσίας κυκλώματος τράφικινγκ για να έρθει σε σεξουαλική επαφή (να βιάσει με άλλα λόγια) μια μικρή κοπέλα, η οποία θα μπορούσε να είναι στην ηλικία της κόρης της και υποχρεώνεται να εκδίδεται από το κύκλωμα προκειμένου να επιβιώσει. Και από πίσω ένα μελό στόρι όπου αυτός καταλαβαίνει το πόσο καλή είναι η γυναίκα του και άλλες οικογενειακές αξίες. Διαβάστε αυτήν την παράγραφο ξανά προσεκτικά και σκεφτείτε όλες αυτές τις μοντέρνες ένοιες – την γυναικοκτονία, την εργαλειοποίηση του σώματος και… γιατί να πάμε μακριά… Ρωσίδα 20? Δηλαδή ο άνθρωπος αναφέρεται σε συγκεκριμένη εθνικότητα παραλληλίζοντάς την με πουτάνα.Όταν λοιπόν την άλλη φορά ακούσετε τον Λάκη να σας το παίζει αριστερός θυμηθείτε αυτά που σας γράφω τώρα. Τίποτα δεν ξεχνιέται.